KDO Alblasserdam

KDO ook op Facebook

Facebook
Januari 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Activiteiten

Geen evenementen

Sponsor Kliks

 

Bezoekers

Vandaag31
Gisteren162
Totaal588253

donderdag 24 januari 2019 05:05

Marith van Gelder Districtskampioene

MarithDistrictskampioenOp zaterdag 28 januari turnden de 3e divisie turnsters van KDO Alblasserdam in Hellevoetsluis hun tweede plaatsingswedstrijd. Er was een plekje in de ½ finale te verdienen. In de eerste ronde kwamen Nova en Babette samen in de ene baan in actie en naast hen turnde Sterre in de andere baan die helaas zonder de geblesseerde Gwen moest turnen. Tijdens het inturnen was er ook pech voor Nova, zij liep een blessure op, waardoor zij de wedstrijd helaas niet kon uit turnen. Babette moest even omschakelen maar liet daarna haar mooiste oefeningen zien op vloer en sprong. Sterre zit goed in haar oefenstof en dit laat zij heel knap elke wedstrijd weer zien. Vandaag mocht zij naar het podium komen om daar haar 2e districtsmedaille op te halen, dit keer de zilveren!
In de tweede ronde turnde Demi zonder de helaas ook geblesseerde Rosanne en ook Aimy, Valerie en Anne kwamen in actie in deze ronde. Demi heeft haar beste beentje voorgezet maar kwam niet lekker in de wedstrijd. Demi heeft al veel nieuwe elementen geleerd sinds zij in de 3e divisie turnt, waar ze trots op mag zijn!

Aimy, Valerie en Anne hebben de meeste vooruitgang geboekt op sprong en brug en dit was terug te zien in de ranking op deze toestellen. Zij hebben mooie plaatsen behaald, maar het blijft tot het eind van deze week nog even spannend voor alle turnsters wie er uiteindelijk mogen turnen tijdens de halve finale.
In de laatste ronde turnden Sera en Laura samen voor weer een plek op het podium, want dat beviel de vorige plaatsingswedsrijd goed! Ook Marleen, Dide en Marith waren weer scherp om mooie oefeningen te laten zien. Laura liet een nagenoeg foutloze balkoefening zien en ook haar andere drie toestellen verliepen soepel, zij ontving een medaille voor de 4e plaats! In de andere baan werd er ook heel sterk geturnd door alle drie de meiden! Marleen liet haar de bronze medaille omhangen en Marith sloot de wedstrijddag af met een gouden medaille! Zij werd districtskampioen!!