KDO Alblasserdam

Welkom op de sponsor pagina van KDO!

sponsor gezocht Sponsoring is voor KDO van groot belang. De financiële ondersteuning door sponsoring biedt de vereniging de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden georganiseerd. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren! Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen elke vereniging.

Hoe wilt u KDO sponsoren? KDO biedt u verschillende pakketten. Ook is sponsoring op maat mogelijk, waardoor u zelf uw gewenste sponsoring kunt kiezen.

U heeft als sponsor keuze uit de volgende pakketten:

□ Clubsponsor!
□ Clubsponsor PLUS!
□ Clubsponsor SUPER!
□ Sponsoring op Maat!
□ Vrienden van KDO

In de onderstaande brochure staan de voordelen van elk pakket.

Iedere sponsor krijgt een contract aangeboden. Wilt u KDO steunen? Wellicht is 'Vrienden van KDO' dan een mooie manier op de vereniging te steunen!

Het sponsor doel voor komend jaar is een digitaal reclamescherm bij de ingang van de sporthal. Hierop willen wij in de toekomst alle sponsoren en vrienden van KDO tonen, de nieuwsitems uit de nieuwsbreif weergeven en al het actuele nieuws presenteren.

Heeft u vragen? Stuur graag een e-mail naar kdo.johan@gmail.com. We hopen u graag te verwlkomen als sponsor van KDO!

Attachments:
Download this file (Sponsoring_KDO.doc)Sponsoring_KDO.doc[ ]51 kB
Download this file (Sponsorovereenkomst_KDO.doc)Sponsorovereenkomst_KDO.doc[ ]46 kB