KDO Alblasserdam

Bestuur

Hieronder stellen de bestuursleden zich aan u voor.


Bart Naaktgeboren - Voorzitter

Bart Naaktgeboren - VoorzitterIk ben Bart Naaktgeboren en getrouwd met Annette. Samen hebben wij vijf kinderen, waarvan er 2 actief aan gymnastiek doen. Elk op hun eigen niveau. Door het enthousiasme van de kinderen over de gym, voelde ik mij steeds meer betrokken bij de vereniging. Zodoende heb ik mij aangemeld als bestuurslid en ben ik uiteindelijk voorzitter geworden. Om maar meteen goed te beginnen mocht ik ons 100-jarig jubileum leiden. Een prachtig jaar waarin we hebben laten zien wat een gymnastiekvereniging eigenlijk is: een enthousiaste club mensen, die zich verbonden weet door die gemeenschappelijke factor: de gym. En ieder doet dat op zijn/haar eigen manier en niveau. Dat respecteren we bij KDO en daar ben ik trots op.
Ik wil de vereniging vooral helpen om de structuur en de organisatie nog beter te maken. Verder zie ik mezelf ook als vertegenwoordiger van onze leden en ouders van onze jeugdleden. Wij willen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden. Andersom is het natuurlijk ook van groot belang, dat we jullie ideeën, vragen en opmerkingen horen. Laat het dus weten.

 

 

Chantal Tolksdorf - secretaris

chantalMijn naam is Chantal Tolksdorf in september 2015 ben ik samen met man en zoontje Thijmen van nu bijna 4 vanuit Zwitserland naar Alblasserdam verhuisd. Sinds augustus 2016 volgt Thijmen op donderdagochtend de peutergymles met veel plezier. 
Oorspronkelijk kom ik uit Ridderkerk waar ik met 4 jaar op gymles ben gegaan en vanaf mijn 6e jaar in de selectie, wedstrijden heb geturnd en dit met een kleine pauze tot mijn 21e heb volgehouden.
Toen er een mail langs kwam waarin bestuursleden werden gezocht heb ik me gelijk gemeld. Hier maak ik graag tijd voor. Ik ga de taken van het secretariaat op me nemen. In samenwerking met de overige bestuursleden ga ik ook voor KDO.

 

 

Steven Ulrich - Bestuurslid Wedstrijd-en Breedtesport

pasfoto_StevenIk ben Steven Ulrich en getrouwd met Petra. Samen hebben we twee turnende kinderen, Sander en Marleen. Zelf heb ik geen actieve turn achtergrond. Vroeger deed ik aan atletiek, maar via de kinderen ben ik in het turnen gerold. Ik ben een behoorlijke sportfanaat, ik kijk graag naar heel veel verschillende sporten. Het is altijd leuker om naar een sport te kijken als je de regels begrijpt. Toen Marleen in de selectie ging turnen ben ik dan ook een jurycursus gaan volgen en toen er ook een jongensselectie kwam waar Sander bij turnt ben ik ook gestart met een herenjurycursus. Zodoende ben ik behoorlijk betrokken geraakt bij het turnen en de vereniging.
Vanuit het bestuur wil ik graag de leiding van de wedstrijd- en breedtesportgroepen onder- steunen bij alle organisatorische zaken die te maken hebben met trainingen en wedstrijden.
Johan Pel - Bstuurslid PR & Cmmunicatie

foto_JPel

Mijn naam is Johan Pel, geboren en getogen te Apeldoorn. Na de middelbare school heb ik werktuigbouwkunde gestudeerd. Vervolgens ben ik verhuisd van oost naar west, naar Rotterdam. Ik werk als leraar en onderzoeker bij het Erasmus MC. Ik ben getrouwd met Emke, en samen met onze kinderen Elselien, Jonathan en Sebastiaan wonen we in Alblasserdam. De jongens zijn enthousiast lid van KDO en hun enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat ik nu bij het bestuur van deze levendige vereniging zit! Ik richt me binnen het bestuur op de interne en externe communicatie. Graag tot ziens als supporter, vrijwilliger of aankomend bestuurslid!
 

 

 

Pieternel Bultema -  Penningmeester

Pieternel

Mijn naam is Pieternel Bultema. Ik ben getrouwd met Redmer en heb twee dochters, die alle twee aan turnen doen. Ik ben geboren en getogen in Sliedrecht. Sinds mijn trouwen woon ik in Alblasserdam. Ik heb vroeger ook geturnd, dus het is erg leuk om te zien dat je eigen kinderen er ook veel plezier aan beleven. Zelf doe ik aan Zumba bij KDO en ook korfbal ik bij CKC Kinderdijk. En..ik beheer dus de financiën bij KDO. 

 

 

 

 

 Samantha Heskes - Algemeen bestuurslid

SamanthaHeskes

Ik ben Samantha en heb een opleiding gevolgd als fysiotherapeut. Op mijn 4e jaar ben ik lid geworden van KDO en heb tot 2010 zelf geturnd. Nu geef ik les aan de jongens (selectie en recreatie) en de springgroep. Ik doe dit met heel veel plezier! Naast het lesgeven ben ik ook lid van de activiteitencommissie en sinds januari 2017 van het Bestuur.

 

 

 

 


Bestuursondersteuning:

Joke Middelbosch - Ledenadministratie

Julia Baas - Contributieadministratie