KDO Alblasserdam

Stage

Stage lopen bij KDO?
Een maatschappelijke stage kan plaatsvinden in diverse sectoren. De sport is echter een sector die soms over het hoofd gezien wordt.
Dat is jammer, want juist binnen de sport zijn er veel mogelijkheden en kansen om een zinvolle maatschappelijke stage te vervullen.

Sportverenigingen zijn belangrijk bij het realiseren van stageplekken. Dus als je nog een leuke plaats zoekt voor je maatschappelijke stage , vraag het dan ook eens bij KDO Alblasserdam.
Ook bij KDO Alblasserdam kun je een zinvolle maatschappelijke stage vervullen.

Hieronder een paar uitspraken, die je kunt nalezen op
www.kngu-yourturn.nl

“Als maatschappelijke stage heb ik met een vriendin stage gelopen bij mijn vereniging. We hebben heel veel verschillende dingen gedaan. Maar het leukste wat we mochten doen is jureren bij een turnwedstrijd. Dat was ontzettend leuk!”

“Toen ik maatschappelijke stage moest lopen wist ik niet waar ik moest beginnen. Tot dat ik van iemand hoorde dat je ook bij je eigen vereniging mocht stage lopen. Dit heb ik gedaan en heb geholpen met activiteiten voor jonge kinderen. Het was een leuke ervaring en het heeft me geholpen bij mijn beroepskeuze.”

“Als maatschappelijke stage heb ik bij mijn vereniging mogen assisteren bij het les geven. Ik mocht bijvoorbeeld kinderen helpen bij het maken van de handstand en de materialen klaar zetten voor de les. Het was een erg leuk.”

Je kunt ook stage lopen bij onze nevenactiviteiten, zoals bij wedstrijden en nog veel meer.
Heb je belangstelling dan kun je contact opnemen met Samantha Heskes <kdo.algemeen@gmail.com>
of bel 06-55689544