KDO Alblasserdam

KDO ook op Facebook

Facebook
Juni 2018
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Activiteiten

za 07 juli >> 17:30 - 21:30
BBQ+Kampvuur

Sponsor Kliks

 

Bezoekers

Vandaag35
Gisteren158
Totaal546129

maandag 25 juni 2018 05:49

Charlize turnt districtsfinale

CharlizeStamCharlize Stam was de laatste turnster van de NTS-selectie die dit turnseizoen haar finale mocht turnen. Ze deed mee aan de wedstrijd D1 instap in Woerden. Ze had zich hiervoor geplaatst via de regiowedstrijd gehouden in Hellevoetsluis. Ze had er veel zin in en mocht op brug beginnen. Dat deed ze goed, met een nette oefening scoorde ze 12.55 punten. Daarna naar de balk, een van haar favoriete toestellen. Ze had zich zelfs voor de toestelfinale geplaatst. Helaas had Charlize vandaag een mindere dag op balk en viel er met de koprol af. Ze scoorde 10.75 punten. Op vloer liet ze weer een mooie vloeroefening zien met sierlijke choreo en nette acro: 12.3 punten. Tenslotte mocht ze haar sprong laten zien, waar ze 12.775 scoorde. In totaal werd ze 21e met 48.375 punten. De dag erna turnde Charlize haar toestelfinale. Marleen Ulrich ging met haar mee om haar te begeleiden. Ze liet een keurige balkoefening zien en bleef er deze keer wel op: 12.233 punten. Goed gedaan Charlize!

Jaar afsluiting KDO: BBQ + Kampvuur


bbq kampvuur 2018Ben jij 10 jaar of ouder? Heb jij zin om samen met ons het jaar af te sluiten met een BBQ en Kampvuur? Kijk dan snel op de poster! Op zaterdag 7 juli 2018 gaan wij het jaar afsluiten en dit doen wij met een BBQ. Het wordt een hele leuke avond met iets lekkers om te eten, levend stratego en mashmallows maken bij het kampvuur.

Vind jij dit leuk? Meld je dan aan door een mail te sturen met daarin: je naam, leeftijd en het telefoon nummer(s) van je ouder(s). 
Om aan te melden of voor vragen mail je naar: activiteitencommissie.kdo@outlook.com LET OP het mailadress is gewijzigd neem deze zorgvuldig over.

Wij hopen dat jij er ook bij bent! 

Groetjes van de activiteitencommissie

KDO Alblasserdam trots op leiding en assistenten!

kdo logo sRGBHet turnseizoen 2017-2018 is een fantastisch jaar geweest voor KDO Alblasserdam. Er is begonnen met de bouw van de nieuwe zaal en de dansante, peuter, recreatie en selectiegroepen hebben maximaal getraind en gepresteerd. Het bestuur is uitzonderlijk trots op de leiding en de assistenten!
Volgens de voorzitter wordt het komend jaar weer een jaar vol uitdagingen, waarbij we een beroep doen op de flexibiliteit van met name de leiding. KDO traint sinds begin jaren 90 in de zaal aan de Parallelweg, een klassieke gymzaal met een berghok “De nieuwe zaal biedt door de vaste turnopstelling nieuwe mogelijkheden. Hierdoor kunnen meerdere groepen tegelijkertijd trainen. De verwachting is dat het ledental flink zal gaan toenemen. We houden daar nu al rekening mee met het opstellen van het nieuwe rooster. Maar dit betekent ook dat de leiding wordt uitgedaagd om op een andere manier les te geven. Er zal in de toekomst gewerkt gaan worden op meerdere toestelsituaties tegelijk. Maar met elkaar trainen heeft ook zo z'n voordelen: Je brengt elkaar op ideeën en je kunt van elkaar leren! Tenslotte gaat het er om dat jong en oud met plezier kunnen bewegen, dansen, gymmen en turnen.”
Het bestuur van KDO wil alle leiding en assistenten heel hartelijk danken voor hun inzet dit jaar! Meerdere malen stonden de successen met hoofdletters gedrukt in de kranten, websites en op social media kanalen. Nu de finales achter de rug zijn, is de leiding al weer druk bezig het komende seizoen voor te bereiden. Het bestuur is er trots op dat de vereniging volgend jaar al 110 jaar lang een gezellige familievereniging is. “We kijken met zijn allen uit naar het moment dat we de nieuwe zaal in kunnen.”