KDO Alblasserdam

Lid worden

Lid worden


Leuk dat je lid wil worden van onze gymnastiekvereniging KDO! Het lespakket van KDO is heel uitgebreid en voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden om lijf en leden fit te houden. Wedstrijdturnen, Recreatiegym, Zumba, Gymfit, Gym voor senioren en nog meer, teveel om op te noemen. Bekijk het lesrooster voor een volledig overzicht.
Als je nog niet zeker weet wat het beste bij je past, kun je altijd een proefles bijwonen, je bent van harte welkom. Wanneer je besluit om lid te worden hebben we natuurlijk wat gegevens van je nodig, waarvoor je het bijgevoegde aanmeldingsformulier kunt gebruiken. Dit formulier graag volledig invullen en ondertekend inleveren bij diegene die jou of uw kind les zal geven. De gegevens worden gebruikt voor een correcte opname in ons ledenbestand. Klik onderaan de pagina op de attachment om het aanmeldingsformulier te downloaden. De verschuldigde contributie wordt 4 maal per jaar (januari, april, juni en oktober) automatisch geïncasseerd.

Wanneer je tussentijds lid wordt zal een evenredig deel van de kwartaalcontributie worden afgeschreven.
• Als debiteur heb je de mogelijkheid om binnen 59 dagen het ingehouden bedrag terug te laten boeken.
• Wanneer er vragen zijn over de inning en/of te hoogte van het bedrag kun je contact opnemen met Julia Baas, contributieadministratie (tel. 078-6912375) of e-mail: kdo-contributie@live.nl
• Het inschrijfgeld + Bondsgeld wordt na inschrijving eenmalig geïncasseerd. De KNGU bondscontributie wordt vervolgens jaarlijks in februari geïncasseerd.
• Ten overvloede wijzen wij je erop dat, volgens art. 7.2 van de statuten, opgezegd kan worden tenminste 1 maand voor het einde van een kalenderkwartaal door het opzeggingsformulier (verkrijgbaar in de zaal of via de website) in te vullen en in te leveren bij de contributieadministratie of af te geven aan de leiding in de zaal. Door middel van dit formulier trek je tegelijk de machtiging tot automatische incasso in.

Bij niet tijdige opzegging blijf je nog de gehele contributieperiode lid en contributie verschuldigd. Draag je KDO een warm hart toe, word dan donateur voor een minimum bedrag van € 10,00. Het volledige contributieoverzicht vind je hier.
 
Leergeld: Door het sportoverleg Alblasserdam werden wij op de hoogte gebracht van Stichting Leergeld. Deze stichting heeft tot doel ook kinderen te laten sporten, waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om contributie van een sportvereniging te betalen. Door een aanvraag in te dienen, kunnen kosten door de stichting betaald worden, indien zij vinden dat de financiën bij het gezin niet voldoende zijn. Wilt u meer informatie, klik naar de site http://www.leergelddrechtsteden.nl/
Welkom als lid van g.v. KDO!