Buiten trainen voor KDO leden tot 27 jaar

Wij hebben er lang op gewacht maar eindelijk kan per 8 maart KDO weer een deel van de lessen gaan hervatten. Wij starten met de eerste trainingen met leden tot maximaal 27 jaar oud buiten, zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, uiteraard wel met de volgende restricties:
Als een kind verkouden is of koorts heeft (verkouden, keelpijn of hoesten) mag het kind niet naar de training komen. Als 1 van de gezinsleden van het kind koorts heeft, dan mag het kind niet naar de training komen (zie voor overige regels de bijlage “Spelregels om veilig te sporten”).
Let wel; het gaat om buiten sporten op het gras. Pas de kleding van de kinderen hier op aan. Als gymnastiekvereniging kunnen wij helaas geen toestellen/materiaal vanuit de turn-/sporthal buiten gebruiken. Dit betekent dat we veel creativiteit vragen van onze trainers. Ook zijn we afhankelijk zijn het weer.
Er is een aangepast trainingsrooster opgesteld. Hier kun je zien wanneer en hoe laat jouw groep kan trainen. Voor sommige groepen is dit iets aangepast. Houd hier rekening mee!
Groep 1/2 en de Ouder en Kind groepen zullen nog NIET STARTEN, er wordt naar een alternatieve locatie gezocht om die lessen op een verantwoorde wijze te kunnen geven.
Verdere informatie via de groepsapp, wanneer geen groepsapp aanwezig kunt u bij de trainer terecht. Nu bewegen en samen zijnzo belangrijk is streven wij er naar om een gezellig sportuur aan te bieden en hopen zo snel mogelijk weer binnen te kunnen.

Ook de KNGU wil zich laten horen en vraagt u de petitie voor het heropenen van de binnensport te tekenen: Gymsport kan niet buiten, laat ons niet in de kou staan en naar binnen gaan.
https://gymsportbinnen.petities.nl

Alvast bedankt!

Regels buitensporten

Corona lesrooster