Even voorstellen: Miranda van Amstel

Even voorstellen:

Ik ben Miranda van Amstel en ik geef sinds half september 2021 les bij KDO aan selectieturnen meisjes Middenbouw niveau 3 en niveau 4 (9 t/m 12 jaar) op dinsdag en om de week op donderdag. Weer alles even nieuw en wennen maar heel erg leuk. Ik geef les met Anouk (kende ik van OKK Ridderkerk), Danique en Dilara, een leuk en gemotiveerd team!

Ervaring / lesgeven:

Ik heb m’n licentie 3 geef zelf al zo’n 29 jaar les bij de selectie turnen dames. Ik ben in 1992 begonnen bij Olympia Papendrecht bij de A-selectie als hulpleiding en ben de opleiding voor C-licentie gaan doen om 2de en 3de divisie te mogen lesgeven. In 2005 bjj OKK Ridderkerk gaan lesgeven en heb dat gedaan tot juli 2020. In de zomer van 2020 ben ik gestopt met lesgeven om na al die jaren war meer tijd voor mezelf te kunnen nemen. September 2021 ben ik door KDO benaderd of ik weer zou willen lesgeven bij de selectie i.v.m. leiding te kort. En nu ben ik dus alweer een paar maanden daarmee bezig en heb het heel goed naar mn zin..leuke meisjes en collegaleiding!

Wat over mezelf:

Ik woon in Wassenaar, ben 56 jaar en moeder 2 kinderen, een zoon Danny (27) en een dochter Joyce (25). Ik houd van dieren en heb een ondeugende, eigengereide Ragdoll poes genaamd Scarlett.

Ik heb zelf van mn 9de t/m 20ste fanatiek geturnd. Ik ben begonnen bij Olympia Papendrecht in 1974 en daarna in 1977 naar SSS Sliedrecht en telkens een stapje hoger en uiteindelijk ben ik in 1980 naar KVR, een topsportvereniging in Rotterdam gegaan waar ik 1ste divisie heb geturnd en meerdere keren NK-finales heb geturnd..hele mooie herinneringen en turnen was echt alles voor me tot ik helaas moest ik stoppen vanwege een ernstige rug-blessures. Mijn beide kinderen hebben ook van jongs af aan tot ongeveer hun18de geturnd en moesten ook helaas door blessures stoppen. Maar je kan wel zeggen dat turnen altijd een rode draad in ons leven is geweest en een grote, gedeelde passie. Ook hebben we alle drie lesgegeven in turnen, maar ik wel wat jaren langer.
Ik werk fulltime als projectondersteuner bij de gemeente en ben graag actief en ondernemend. Ik vind sporten zoals hardlopen, fitnessen erg leuk (al staat dat nu op een wat lager pitje), houd van skiën, rij graag op mn motor en geniet van heerlijke strandwandeling (ik woon vlakbij het strand), op mn balkon of leuk terrasje zitten en maar lekker relaxen op het strand en lezen in een mooi boek kan ik ook van genieten.