KDO volwassen leden kunnen nu ook buiten sporten

Er is toestemming van de Gemeente Alblasserdam om weer met de sport/beweeglessen voor volwassenen te beginnen, mits er een toezichthouder aanwezig is. Meldt u zich als toezichthouder aan bij de leiding? Als er geen aanmelding is, dan wordt iemand aangewezen.

Vanaf maandag 25 mei kunnen de groepen weer op de gebruikelijke uren gaan starten. In de bijlage treft u het ‘Coronarooster’ aan. De leiding kan de tijden met u bespreken. Houd hier rekening mee!

Er zijn documenten toegevoegd aan deze mail met regels waar we ons aan moeten houden. Lees alles goed door. We willen nog een keer benadrukken dat u weer mag sporten/bewegen, maar het hoeft niet. Als u in een risicogroep valt, maak dan een weloverwogen keuze. De regels van het RIVM gelden ook hier.  Als u verkouden bent of koorts heeft (verkouden, keelpijn of hoesten) mag u niet komen.

Let wel; het gaat om buiten sporten op het (kunst)gras. Pas uw kleding hier op aan. Dit betekent dat we veel creativiteit vragen van onze leiding. Zij kunnen maar met een beperkt aantal materialen aan de slag en iedereen moet minimaal 1,5 meter afstand houden. Ook zijn we afhankelijk van het weer en de leiding maakt hierover met u afspraken.

Lees de bijlagen onderaan dit bericht goed door, zodat we aan alle regels voldoen. Als we ons hier allemaal aan houden, dan kunnen we weer lekker gaan sporten!

Naast de leiding in een gekleurd hesje zal er ook een toezichthouder aanwezig zijn om te controleren of de regels goed worden nageleefd. Aangezien er alleen onder toezicht les gegeven mag worden wordt verzocht een hesje mee te brengen als je je hiervoor hebt aangemeld bij de leiding.

Regels sporten volwassenen

Corona lesrooster