Lessen ouder & kind en peutergym zijn ook weer gestart

De lessen Ouder & Kind / Peuter van Caroline zijn vanaf donderdag 11 juni ook weer gestart op het gras van Sporthal Molenzicht.

LET OP het zijn aangepaste tijden; Er is een les van 9.00 tot 9.45 uur en van 9.45 – 10.30 uur.

Let wel; het gaan om buiten sporten op het gras. Pas de kleding van de kinderen hier op aan. Dit betekent dat we veel creativiteit vragen van onze trainers. Zij kunnen maar met een beperkt aantal materialen aan de slag en ze moeten 1,5 meter afstand houden. Ook zijn we afhankelijk zijn het weer. Uiterlijk een uur voor een training wordt op de site aangegeven of een training doorgaat of via de groepsapp van de leiding.

De regels van het RIVM gelden ook hier. Als een kind verkouden is of koorts heeft (verkouden, keelpijn of hoesten) mag het kind niet naar de training komen. Als 1 van de gezinsleden van het kind koorts heeft, dan mag het kind niet naar de training komen (zie voor overige regels de “Spelregels om veilig te sporten”). We willen benadrukken dat de ouders onderling de 1,5 meter afstand dienen aan te houden, inclusief trainers en/of leiding. Bij het komen en gaan zullen we ook rekening met elkaar moeten houden. Routes staan duidelijk aangegeven op de plattegrond elders op de website. Kom je met de auto dan is de parkeerplaats rechts. Kom je met de fiets, dan is de verzamelplek rechts achterin op de parkeerplaats. De toezichthouder geeft daarna aan waar je naar toe moet. Lees de richtlijnen goed door, zodat we aan alle regels voldoen. Als we ons hier allemaal aan houden, dan kunnen we weer lekker gaan sporten.

Naast de trainer/leiding zal er ook een toezichthouder aanwezig dienen te zijn om te controleren of de regels goed worden nageleefd. Aangezien er alleen onder toezicht trainen gegeven mag worden, zijn we op zoek naar toezichthouders. Meld u aan bij de leiding en breng je eigen hesje mee.

Regels voor buitensporten