Nynke en Marieke turnen hun 2e teamwedstrijd

Zaterdag 4 februari, hadden Nynke Janse en Marieke de Jong in Middenbouw niveau 3 hun 2de teamwedstrijd in Rotterdam. Ze waren weer ingedeeld in een mixteam met turnsters van 3 andere verenigingen (DWS Rijnsburg, GV DOS Monster en GVL). Marieke deed toch mee ondanks dat ze al een paar weken niet heeft kunnen trainen..super knap dus!!

Als team moesten ze het opnemen tegen een heel erg sterk veld met andere teams in hun ronde en helaas ging het op zowel brug als balk wat minder goed met mislukken van een paar elementjes of vallen, maar ze hebben het als team goed gedaan en ze hebben zich kranig geweerd en zijn 3de geworden!

Het team startte hun wedstrijd op brug. Nynke een klein foutje met de buikdraai die daardoor bijna mislukte maar ze ving het goed op. Verder liet ze een goede oefening zien. Marieke turnde een mooie oefening en scoorde met 11.967 een 10de plek op dit toestel. Op balk had juist Marieke wat pech door een val met radslag en een paar wievelingen maar ze turnde verder een mooie oefening. Nynke turnde hier een erg goede oefening zonder vallen en scoorde met 13.100 een 7de plek op de balk. Vloeroefening ging voor Nynke heel goed en met een mooie 13 150 scoorde ze een 11de plek. Marieke turnde ook een mooie oefening maar viel helaas met de 2de overslag wat echt jammer voor haar was. Op sprong waren beide meisjes aan elkaar gewaagd..mooie overslagen en 1/2 in 1/2 uit lieten ze zien. Marieke was met een mooie 13.150 en een 9de plek de betere van hun beiden op dit toestel.
Individueel is Nynke 9de geworden en Marieke 15de. Een heel knap resultaat in zo’n sterk veld!
Dus meiden, jullie hebben echt een goede wedstrijd geturnd en ik ben echt heel trots op jullie!