SST toernooi 25 maart 2023

Femke de Boer en Nynke Janse moesten als eerste in de 1ste ronde aantreden. Marieke de Jong was helaas nog niet voldoende herstelt na ziek te zijn geweest maar was er wel om Femke en Nynke aan te moedigen, te steunen. Heel knap van haar! Femke en Nynke hebben een goede wedstrijd geturnd met maar af en toe een klein foutje, Femke viel van de brug met ophurken en Nynke viel met hele piroutte van balk maar verder hebben ze het goed gedaan! Uitslag meerkamp: Femke 3de bij MB4 en Nynke 2de bij MB3. Per toestel: Nynke 1ste op sprong en 1ste op vloer, Femke 2de op balk.

In ronde 2 was het de beurt aan Novi Stout en zij kwam uit in de categorie jeugd niv E. Novi heeft eigenlijk foutloos geturnd maar viel helaas net buiten de prijzen bij de meerkamp en ook per toestel wat natuurlijk erg jammer is als je gewoon goed gepresteerd hebt!

In de 3de ronde kwamen Isa van der Pol, Julie Lindgreen en Lejla Hadziefendic in MB 4 uit. Ook zij hebben een goede wedstrijd geturnd ondanks af en toe wat klein foutjes. Op balk had Julie klein foutje bij de opsprong en viel ze met radslag, Lejla viel met haar opsprong maar verder ging alles goed en Isa was foutloos op de balk. Vloer, sprong en brug gingen bij alle drie erg netjes. Lejla haalde ophurken doorspringen hoge ligger, Isa haalde ophurken maar doorspringen lukte net niet. Alle 3 hebben ze echt laten zien wat ze konden! Uitslag meerkamp: Lejla 5de, Isa 6de en Julie 9de! Per toestel: had Isa ste op sprong en 3de op balk!

Ook in ronde 3 maar dan in de andere baan turnden bij de Junior niv D Anne Los en Nikki Slagboom. Anne en Nikki turnden op 3 toestellen mooie, foutloze oefeningen. Voor Anne was dat op sprong, brug en balk, voor Nikki op sprong, brug en vloer. Op vloer had Anne helaas een val met haar laatste acroserie. Nikkie had bij de balk helaas 2x een val. Meerkamp uitslag: Anne 3de en Nikki 5de. Uitslag per toestel: Anne 3de op sprong, 1ste op brug en 1ste op balk! Nikki was 4e op brug en 5e op sprong, wat gewoon super is want dit was haar eerste wedstrijd!

Heel knap hoor meiden, hele mooie resultaten van allemaal! We zijn trots op jullie! Jullie hebben het allemaal echt super goed gedaan!!