Hieronder stellen de bestuursleden zich aan u voor.

 

Marc Dorré – Voorzitter

Ik ben Marc Dorré, 44 jaar en inwoner van de mooie gemeente Alblasserdam. Ik ben sportondernemer en ik heb al 35 jaar affiniteit met sport (tennis, voetbal, golf, fitness ). Ik werk vanuit een positieve houding. Ik wil dat ieder lid van KDO de aandacht krijgt die zij of hij nodig heeft en er samen een nog grotere “familie“ van maken. Iedereen is welkom jong en oud! Onze dochter van 2 jaar komt met veel plezier op donderdagochtend gymmen. Ik ga mijn uiterste best doen om KDO zowel bij inwoners als bij bedrijven van Alblasserdam, nog meer op de kaart te zetten!

Jan van Asperen – Penningmeester

Mijn naam is Jan van Asperen. Ik ben van jaargang 1950 en woon met mijn vrouw Nelly in Alblasserdam. Voor mijn pensionering was ik ondernemer in de bouw . Ik heb geen historische binding met KDO maar vond dat ik ook maar eens wat vrijwilligerswerk moest doen.

 

Pim Groenendijk – Wedstrijd- en breedtesport

Mijn naam is Pim Groenendijk. Ik ben al van jongs af aan lid van KDO Alblasserdam. Ik ben zowel als turner, trainer en lid van de activiteitencommissie actief. Ik geef training aan: alle groepen van het heren turnen, de springgroep en ik help ik bij het dames turnen in de selectie. Dit vind ik superleuk om te doen! KDO was een van de redenen dat ik de opleiding Sport en bewegen aan het CIOS gedaan heb. Sinds ik die heb afgerond, houd ik mij bezig met de studie Fysiotherapie, in Rotterdam.

 

Gerda van der Spoel – Communicatie

Mijn naam is Gerda van der Spoel, ik ben getrouwd met Peter en heb een dochter en een zoon die niet meer thuis wonen. Vandaar de tijd om het bestuur van KDO te ondersteunen naast de Grote Clubactie die elk jaar in september van start gaat. Ik werk 24 uur bij een verzekeraar en doe nog wat vrijwilligerswerk. Mijn hobby’s zijn o.a. aquarobics en op woensdag gymfit bij KDO. Doel: Het bestuur ondersteunen, vele ‘handen’ maken licht werk!

 

Algemeen bestuurslid – vacant

Secretaresse – vacant

 

Bestuursondersteuning:

Leidingvergoeding: Wendy Meertens-Dekker

Ledenadministratie: Joke Middelbosch

Contributieadministratie: vacant