Hieronder stellen de bestuursleden zich aan u voor.

 

Vacant – Voorzitter

We zijn als vereniging op zoek naar een nieuwe voorzitter! Vindt u het leuk om bestuurlijk bezig te zijn bij de grootste turnvereniging van Alblasserdam? Dan bent u van harte welkom in het bestuur!

Chantal Tolksdorf – Secretaris

Mijn naam is Chantal Tolksdorf in september 2015 ben ik samen met man en zoontje Thijmen van nu bijna 4 vanuit Zwitserland naar Alblasserdam verhuisd. Sinds augustus 2016 volgt Thijmen op donderdagochtend de peutergymles met veel plezier. Oorspronkelijk kom ik uit Ridderkerk waar ik met 4 jaar op gymles ben gegaan en vanaf mijn 6e jaar in de selectie, wedstrijden heb geturnd en dit met een kleine pauze tot mijn 21e heb volgehouden. Toen er een mail langs kwam waarin bestuursleden werden gezocht heb ik me gelijk gemeld. Hier maak ik graag tijd voor. Ik ga de taken van het secretariaat op me nemen. In samenwerking met de overige bestuursleden ga ik ook voor KDO.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pieternel.jpg

Pieternel Bultema – Penningmeester

Mijn naam is Pieternel Bultema. Ik ben getrouwd met Redmer en heb twee dochters, die alle twee aan turnen doen. Ik ben geboren en getogen in Sliedrecht. Sinds mijn trouwen woon ik in Alblasserdam. Ik heb vroeger ook geturnd, dus het is erg leuk om te zien dat je eigen kinderen er ook veel plezier aan beleven. Zelf doe ik aan Zumba bij KDO en ook korfbal ik bij CKC Kinderdijk. En… ik beheer dus de financiën bij KDO.

 

 

Pim Groenendijk – Wedstrijd- en breedtesport

Mijn naam is Pim Groenendijk. Ik ben al van jongs af aan lid van KDO Alblasserdam. Ik ben zowel als turner, trainer en lid van de activiteitencommissie actief. Ik geef training aan: alle groepen van het heren turnen, de springgroep en ik help ik bij het dames turnen in de selectie. Dit vind ik superleuk om te doen! KDO was een van de redenen dat ik de opleiding Sport en bewegen aan het CIOS gedaan heb. Sinds ik die heb afgerond, houd ik mij bezig met de studie Fysiotherapie, in Rotterdam.

 

Johan Pel – PR en communicatie

Mijn naam is Johan Pel. Ik ben getrouwd met Emke en samen met onze twee zoons, Sebastiaan en Jonathan en dochter Elselien wonen we in Alblasserdam. Ik werk als leraar en onderzoeker bij het Erasmus MC. De kinderen zijn enthousiast lid van KDO en hun enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat ik nu bij het bestuur van deze levendige vereniging zit! Ik richt me binnen het bestuur op de interne en externe communicatie. Graag tot ziens als supporter, vrijwilliger of aankomend bestuurslid!

Samantha Heskes – Algemeen bestuurslid

Ik ben Samantha en heb een opleiding gevolgd als fysiotherapeut. Op mijn 4e jaar ben ik lid geworden van KDO en heb tot 2010 zelf geturnd. Nu geef ik les aan de jongens (selectie en recreatie) en de springgroep. Ik doe dit met heel veel plezier! Naast het lesgeven ben ik ook lid van de activiteitencommissie.Gerda van der Spoel – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Gerda van der Spoel, ik ben getrouwd met Peter en heb een dochter en een zoon die niet meer thuis wonen. Vandaar de tijd om het bestuur van KDO te ondersteunen naast de Grote Clubactie die elk jaar in september van start gaat. Ik werk 24 uur bij een verzekeraar en doe nog wat vrijwilligerswerk. Mijn hobby’s zijn o.a. aquarobics en op woensdag gymfit bij KDO. Doel: Het bestuur ondersteunen, vele ‘handen’ maken licht werk!

Bestuursondersteuning:

Joke Middelbosch – Ledenadministratie 

Julia Baas – Contributieadministratie