Hieronder stellen de bestuursleden zich aan u voor.

 

Marc Dorré – Voorzitter

Ik ben Marc Dorré, 44 jaar en inwoner van de mooie gemeente Alblasserdam. Ik ben sportondernemer en ik heb al 35 jaar affiniteit met sport (tennis, voetbal, golf, fitness ). Ik werk vanuit een positieve houding. Ik wil dat ieder lid van KDO de aandacht krijgt die zij of hij nodig heeft en er samen een nog grotere “familie“ van maken. Iedereen is welkom jong en oud! Onze dochter van 2 jaar komt met veel plezier op donderdagochtend gymmen. Ik ga mijn uiterste best doen om KDO zowel bij inwoners als bij bedrijven van Alblasserdam, nog meer op de kaart te zetten!

 

Kirstie van Weijen-Wooldrik – Secretaresse

Ik ben Kirstie van Weijen-Wooldrik,  51 jaar oud, getrouwd met Corno.  We wonen in Alblasserdam.  Ik werk bij een tandarts in Dordrecht als preventie assistente . Ik hoop dat ik mijn taak als secretaris van KDO naar ieders tevredenheid ga uitvoeren.

 

 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pieternel.jpg

Pieternel Bultema – Penningmeester

Mijn naam is Pieternel Bultema. Ik ben getrouwd met Redmer en heb twee dochters, die alle twee aan turnen doen. Ik ben geboren en getogen in Sliedrecht. Sinds mijn trouwen woon ik in Alblasserdam. Ik heb vroeger ook geturnd, dus het is erg leuk om te zien dat je eigen kinderen er ook veel plezier aan beleven. Zelf doe ik aan Zumba bij KDO en ook korfbal ik bij CKC Kinderdijk. En… ik beheer dus de financiën bij KDO.

 

 

Pim Groenendijk – Wedstrijd- en breedtesport

Mijn naam is Pim Groenendijk. Ik ben al van jongs af aan lid van KDO Alblasserdam. Ik ben zowel als turner, trainer en lid van de activiteitencommissie actief. Ik geef training aan: alle groepen van het heren turnen, de springgroep en ik help ik bij het dames turnen in de selectie. Dit vind ik superleuk om te doen! KDO was een van de redenen dat ik de opleiding Sport en bewegen aan het CIOS gedaan heb. Sinds ik die heb afgerond, houd ik mij bezig met de studie Fysiotherapie, in Rotterdam.

 

 

Samantha Heskes – Algemeen bestuurslid

Ik ben Samantha en heb een opleiding gevolgd als fysiotherapeut. Op mijn 4e jaar ben ik lid geworden van KDO en heb tot 2010 zelf geturnd. Nu geef ik les aan de jongens (selectie en recreatie) en de springgroep. Ik doe dit met heel veel plezier! Naast het lesgeven ben ik ook lid van de activiteitencommissie.

 

 

 

Gerda van der Spoel – Communicatie

Mijn naam is Gerda van der Spoel, ik ben getrouwd met Peter en heb een dochter en een zoon die niet meer thuis wonen. Vandaar de tijd om het bestuur van KDO te ondersteunen naast de Grote Clubactie die elk jaar in september van start gaat. Ik werk 24 uur bij een verzekeraar en doe nog wat vrijwilligerswerk. Mijn hobby’s zijn o.a. aquarobics en op woensdag gymfit bij KDO. Doel: Het bestuur ondersteunen, vele ‘handen’ maken licht werk!

 

Bestuursondersteuning:

Wendy Meertens-Dekker – Leidingvergoeding

Joke Middelbosch – Ledenadministratie

Kirstie van Weijen-Wooldrik Contributieadministratie