Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze gymnastiekvereniging Kracht Door Oefening (KDO). Het lespakket van KDO is heel uitgebreid en voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden om lijf en leden fit te houden ; recreatiegym, streetdance, groepslessen voor senioren, wedstrijdturnen en nog meer. Bekijk het lesrooster voor een volledig overzicht.

Als je nog niet weet wat het beste bij jou of jouw kind past, kun je eerst een gratis proefles bijwonen bij 1 of 2 groepen. Zo’n proefles mag onaangekondigd gevolgd worden. Meer proeflessen zijn niet toegestaan omdat onze verzekeringen daarvoor geen dekking bieden. Als je weet je wat je wilt volgt de digitale aanmelding via onderstaande module. Bij het versturen van de aanmelding gaat u akkoord met het gestelde onder de button “Regelgeving” op deze website. Na aanmelding zijn gratis proeflessen niet meer mogelijk.

Let op : Als u alles goed ingevuld hebt en de aanmelding is verzonden, moet u een bevestigingsmail ontvangen. Ontvangt u deze niet, dan is er met de aanmelding iets misgegaan. U bent dan geen lid, u valt niet onder de dekking van onze verzekeringen en u mag niet aan een les deelnemen. Probeer het in dat geval opnieuw of neem contact met ons op.

IBAN : Ook wanneer de contributie door een stichting betaald zal worden (zie onder “Contributie”) dient u bij de aanmelding uw eigen IBAN op te geven. De gegevens van uw overeenkomst met de betreffende stichting dient u onder “Opmerkingen” te vermelden.