Novi Stout behaalt 2e plaats op plaatsingswedstrijd met het team

Zaterdag 27 november had Novi Stout haar 1ste wedstrijd middenbouw niveau 3 m.b.t. seizoen 2021-2022. Het ging hier om de 1ste kwalificatie voor teams en Novi nam samen met 4 meisjes van Souplesse H.I. Ambacht (dus een combi-team) deel aan deze teamwedstrijden.

Het was een erg leuk team met elkaar dat onderling ook dicht bij elkaar lag. Alle 5 meisjes mogen op alle 4 toestellen turnen en de beste 3 oefeningen tellen. De meisjes waren allemaal wat zenuwachtig maar steunden elkaar en spoorden elkaar ook aan.
Het gehele deelneemstersveld was erg aan elkaar gewaagd dus dat maakt het erg spannend.
Het ging voor Novi en de 4 souplesse meisjes op het ene toestel erg goed en soms op een andere toestel wat minder doordat ze wat foutjes maakten of vielen maar kondendit binnen het team toch goed opvangen.
Voor Novi gingen haar 2 sprongen (overslag en 1/2 draai in) op de pegasus goed en ook balk was ondanks een val met bruggetje achterover, erg netjes en strak. Op brug en vloer ging het voor haar iets minder maar ze liet zich daardoor niet kennen en turnde toch verder daarop erg nette oefeningen!
Bij de prijsuitreiking was het spannend hoe het team van Novi en de 4 souplesse meisjes het hadden gedaan. Het was een bijzonder leuke verrassing toen bleek dat ze de 2de waren geworden en dus de zilveren medaille hadden gewonnen.
Als team echt heel goed gedaan! De 1ste wedstrijd na lange tijd en dan de 2de plaats. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat! 🥈💐👏