Geen trainingen en geen ALV i.v.m. Corona virus

Geachte KDO leden,

In verband met het corona virus vraagt de KNGU (op advies van het RIVM en NOC*NSF) aan alle clubs om ALLE activiteiten stil te leggen. Dit gaat o.a. om evenementen, trainingen en vergaderingen. Het hele bericht van de KNGU kunt u hieronder lezen.

Geen trainingen
Het bestuur van KDO heeft besloten om aan dit verzoek gehoor te geven. Dit betekent dat er vanaf morgen geen trainingen meer worden gegeven tot en met minimaal 31 maart. Dit geldt voor alle lessen van KDO, dus alle dansante groepen en turngroepen. Ook zullen de geplande wedstrijden tot die datum niet doorgaan. We zullen u op de hoogte houden wat vanaf 1 april het advies zal worden.

Geen ALV 17 maart
Het bestuur van KDO heeft besloten om de algemene ledenvergadering van 17 maart aanstaande NIET door te laten gaan. Voor de continuïteit van het bestuur en dus van KDO is het echter van belang om op korte termijn de ALV over een aantal belangrijke zaken te laten stemmen. Het bestuur overweegt om een digitale ALV te organiseren. U krijgt hierover binnenkort meer informatie.

Het bestuur hoopt uiteraard dat deze crisis gauw voorbij zal zijn en dat we elkaar gauw weer in goede gezondheid kunnen ontmoeten!

Hoogachtend,
en met vriendelijke groeten,

Het bestuur van KDO