Vanaf donderdag 2 juli weer binnen trainen voor jeugdleden

Lesrooster corona tot aan vakantie

Regels tijdens Coronacrisis voor jeugdleden

Beste leden,
 
Wat hebben we er lang op moeten wachten. Uiteindelijk is het dan bijna zover. We mogen weer onder strenge voorwaarden binnen sporten. Vanwege het klaar maken van de zaal en het maken van de nieuwe roosters kunnen we nog niet vanaf woensdag 1 juli binnen trainen, maar willen we vanaf donderdag 2 juli de lessen weer binnen aanbieden.
 
Echter geldt dit alleen voor de jeugdleden t/m 18 jaar. De volwassen groepen blijven tenminste tot aan het volgende seizoen buiten trainen. Aan de hand van de vorderingen wat betreft het Coronavirus, zal er worden gekeken of vanaf september ook de volwassen groepen binnen kunnen trainen. Voor de volwassen groepen zullen er geen andere regels gelden.

Voor de leden of ouders van de leden die binnen gaan trainen, is het belangrijk dat u goed de regels in de bijlage doorneemt. Zo weet iedereen wat er verwacht wordt. Het is belangrijk om ons samen aan deze regels te houden. Ook kunt u in de bijlage het nieuwe rooster vinden. De tijden kunnen wat aangepast zijn, dus kijk goed wanneer je training begint. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijk in de zaal zijn.
 
Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.